مصرف خودسرانه داروهای ضد شپش سبب درمان ناقص و مقاومت دارویی می شود

فاطمه عطا زاده گفت:نکته مهم در درمان شپش، مراجعه به موقع به پزشک در صورت بروز علائم است و همچنین بررسی تمام افراد خانواده‌ی فرد مبتلا توسط پزشک و عدم استفاده خودسرانه از برخی داروهای ضد شپش که در مواردی حتی موجب مقاوم تر شدن انگل، درمان ناقص و ادامه بیماری می شوند. به گزارش […]

فاطمه عطا زاده گفت:نکته مهم در درمان شپش، مراجعه به موقع به پزشک در صورت بروز علائم است و همچنین بررسی تمام افراد خانواده‌ی فرد مبتلا توسط پزشک و عدم استفاده خودسرانه از برخی داروهای ضد شپش که در مواردی حتی موجب مقاوم تر شدن انگل، درمان ناقص و ادامه بیماری می شوند.

به گزارش فت فتو؛ شپش‌ها حشرات کوچک بدون بال هستند که از خون انسان تغذیه می‌کنند شایع ترین نوع آن شپش سر است که به شدت مسری بوده و در کودکان نیز شایع تر است این روزها با وجود احتمال قوی برای بازگشایی مدارس باید مراقب این بیماری در کودکان نیز بود.
فاطمه عطازاده، متخصص پوست و مو در رابطه با بیماری شپش در گفت وگو با خبرنگار ما گفت: به طور کلی سه نوع شپش سر، تنه و عانه وجود دارد. شپش‌ تنه معمولاً در افراد بی خانمان یا در شرایط خاص بحرانی مانند؛ سیل، زلزله و… که امکان رعایت اصول بهداشتی نیست، بروز می یابد و می تواند انتقال دهنده بیماری هایی مانند تیفوس نیز باشد در شپش «عانه» موهای نواحی بدن مثل عانه، زیر بغل و… درگیر می شود که با خارش شدید همراه است.
این متخصص پوست و مو با بیان این که شایع ترین نوع شپش، شپش «سر» است گفت: شپش‌ «سر» با خارش شدید کف سر، با درگیری بیشتر در نواحی پشت گوش و گردن و مشاهده حشره بالغ یا تخم آن در میان موهای سر بروز می یابد. مهم ترین راه انتقال شپش سر، تماس مستقیم با سر فرد آلوده است. راه دیگر غیرمستقیم بوده و از طریق وسایل فرد آلوده که اگر به صورت مشترک استفاده شوند مانند: کلاه، شال، روسری، برس مو، گیره و تل مو، هدفون، هندزفری، بالش، حوله‌، روکش تخت و … می باشد.
عطازاده با اشاره به راه های درمان این بیماری پوستی تأکید کرد: نکته مهم در درمان شپش، مراجعه به موقع به پزشک در صورت بروز علائم است و همچنین بررسی تمام افراد خانواده‌ی فرد مبتلا توسط پزشک و عدم استفاده خودسرانه از برخی داروهای ضد شپش که در مواردی حتی موجب مقاوم تر شدن انگل، درمان ناقص و ادامه بیماری می شوند. بنابراین توصیه می شود ضمن توجه به رعایت بهداشت فردی و عدم استفاده از وسایل مشترک از درمان های خودسرانه برای از بین بردن شپش پرهیز شود.
انتهای پیام/سعید




مصرف خودسرانه داروهای ضد شپش سبب درمان ناقص و مقاومت دارویی می شود

منبع:آرمـان
? مصرف خودسرانه داروهای ضد شپش سبب درمان ناقص و مقاومت دارویی می شود