جدیدترین اخبار کرونا در ایران| رشد ۳۳ درصدی نرخ ابتلا نسبت به اول هفته / کمبود پرستار جدی است + نقشه و نمودار

گروه استان‌ها ـ درحالی که سرعت روند صعودی همه‌گیری کرونا در پیک پنجم کُند شده کارشناسان با اشاره به کمبود نیروی انسانی در مراکز درمانی هشدار داده و معتقدند در صورت شکل‌گیری پیک ششم اصولاً کادر درمان امکان مقابله کمتری با ویروس منحوس دارد. – اخبار استانها – به‌گزارش گروه استان‌های فت فتو، ایستادگی کادر […]

گروه استان‌ها ـ درحالی که سرعت روند صعودی همه‌گیری کرونا در پیک پنجم کُند شده کارشناسان با اشاره به کمبود نیروی انسانی در مراکز درمانی هشدار داده و معتقدند در صورت شکل‌گیری پیک ششم اصولاً کادر درمان امکان مقابله کمتری با ویروس منحوس دارد.

– اخبار استانها –

به‌گزارش گروه استان‌های فت فتو، ایستادگی کادر درمان در مقابل ویروس منحوس از ابتدای آغاز همه‌گیری تا امروز کاملاً قهرمانانه بوده و این گروه نشان دادند حتی با کارشکنی دشمنان علیه کشور بازهم دست از کار نکشیده براساس وظایف خود جانانه‌ پای کار خود ایستادگی می‌کنند؛ اما واقعیت امر اینجاست که طولانی شدن این دوره در کنار افزایش قابل توجه مشکلات می‌تواند در نهایت منجر به فرسوده شدن این کادر درمان به‌خصوص پرستاران کشور باشد.

در این زمینه کارشناسان بهداشت و درمان تاکید می‌کنند استانداردهای تعیین شده برای ارائه خدمات درمانی از سوی کادر درمان در مقایسه با آنچه در سراسر کشور اجرایی می‌شود نشان می‌دهد که در برخی بخش‌ها مثل پرستار کمبودهای قابل توجهی داریم و برای مدیریت بحران‌هایی از این دست لازم است در این زمینه و البته سایر موارد سیاست‌گذاری دقیق‌تری صورت پذیرد.

این گروه تاکید دارند کمبود کادر درمانی و پرستاری در مراکز درمانی به‌خصوص در بحران‌هایی مثل همه‌گیری کرونا خودنمایی کرده و مستقیم می‌تواند در میزان افزایش هزینه‌های انسانی یا همان تلفات مرتبط با بیماری اثرگذاری داشته باشد و متاسفانه این اتفاق در ایران نیز شکل گرفته است.

با کف استانداردها فاصله ۱۵۰ هزار نفری پرستار داریم

دبیرکل خانه پرستار ایران نیز در این زمینه اظهار داشت: در حال حاضر یکی از مشکلات امروز بیمارستان‌ها کمبود نیرو به ویژه کادر پرستار است و تحقیقات نشان می‌دهد که مرگ و میر بیماران در مراکز درمان با کمبود نیرو و کادر درمان ارتباط مستقیم دارد.

محمد شریفی مقدم  با اشاره به جهش‌های مختلف بیماری کرونا در کشور افزود: اصولاً بیماری کرونا درمان قطعی ندارد و تنها راه پیشگیری از ابتلا به این اپیدمی و بحران جهانی رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی مانند زدن ماسک و فاصله گذاری اجتماعی است که بعضاً در ایران این مهم نادیده گرفته شده و همراهی مناسبی از سوی هموطنان انجام نمی‌شود.

وی تصریح کرد: در حال حاضر یکی از مشکلات مراکز درمانی کشور کمبود نیرو به ویژه کادر پرستار است و تحقیقات ثابت کرده است که مرگ و میر بیماران در مراکز درمان ارتباط مستقیمی با کمبود نیرو و کادر درمان دارد.

شریفی مقدم معتقد است ایران نیازمند جذب ۱۵۰۰۰۰ نیروی پرستار است  تا به کف استانداردهای بین‌المللی در این بخش برسد. این درحالی است که قرار بود که ۴۰۰۰۰ نفر در بخش‌های مختلف بیمارستان‌ها جذب شوند که این آمار به حدود ۱۳۰۰۰ نفر رسیده و ۱۰۰۰۰ نفر در بروکراسی کارهای اداری جهت جذب هستند و هنوز وارد سیستم درمانی نشده‌اند.

این درحالی است که کارشناسان در این زمینه تاکید دارند اگرچه مشکلات کمبود پرستار و بعضاً کادر تخصصی در مراکز درمانی ایران مشهود است اما نباید فراموش کنیم این کمبود که امروز درباره آن سخن می‌گوییم به دلیل افزایش ظرفیت‌های ایجاد شده در دوران همه‌گیری برای مدیریت شرایط ایجاد شده به عنوان مثال اگر در یک مرکز درمانی قبلاً ۱۰۰ تخت بستری وجود داشته اکنون سیاست‌های مدیریتی این تعداد تخت را به ۲۰۰ تخت افزایش داده که همین روند کمبودها را بیشتر از قبل نمایان می‌کند.

این گروه معتقدند کمبود نیروی پرستار، کادر درمان و …. وجود دارد و این دوره همه‌گیری نمایی کامل از مشکلات ایجاد کرد بنابراین برای جلوگیری از بروز بحران‌ها در آینده بهتر است از همین امروز برنامه‌ریزی کرده و برای کاهش مشکلات و کمبودها اقدام‌های اساسی انجام داد.

تا رسیدن سطح ایمنی جامعه فاصله زیاد داریم

از سوی دیگر اگر از کمبود نیروی درمانی و تجهیزات بگذریم مهمترین نکته در مدیریت بحران افزایش سطح واکسیناسیون در سراسر کشور است چون هنوز با رسیدن به سطح ۷۰ درصدی ایمنی فاصله قابل تاملی داریم.

در این زمینه آمارها نشان می‌دهد تا پانزدهمین روز از آخرین ماه تابستان ۱۴۰۰ کمی‌بیشتر از  ۲۰ درصد از کل جامعه در مقابل ویروس منحوس واکسینه شده‌اند درحالی که به تایید کارشناسان سطح ایمنی جمعی باید حداقل ۷۰ درصد باشد و برای رسیدن به این سطح استاندارد باید سرعت عمل واکسیناسیون را با درنظر گرفتن تامین واکسن در هفته‌های اخیر افزایش داد.

به گفته کارشناسان البته نباید فراموش کنیم که سطح ایمنی افراد واکسینه شده هم براساس تحقیقات یک ماه بعد از تزریق دومین دوز واکسن ایجاد می‌شود و بنابراین هرچه امروز انجام می‌دهیم در پیک‌های بعدی نتایج آن را می‌بینیم و لازم است همچنان نسبت به رعایت پروتکل‌های بهداشتی و فاصله‌گذاری اجتماعی جدیت داشته باشیم.

آتش زیرخاکستر کلانشهرها 

در همین حال، کارشناسان بهداشت و درمان درباره احتمال جهش‌های آماری در آینده نزدیک معتقدند بررسی‌های آماری نشان می‌دهد روند نزولی همه‌گیری در پیک پنجم از جنوب شرقی و شرق کشور تقریباً آغاز شده و رفته رفته شاهد حذف نقاط بحرانی از روی نقشه کرونایی ایران هستیم اما همچنان آمارها حکایت از بحران در نقاط مرکزی و نوار غربی ایران دارند.

این درحالی است که نباید فراموش کنیم پتانسیل بالایی در شکل‌گیری خوشه‌های جدید بیماری در کلان‌شهرها و شهرهای گردشگرپذیر وجود دارد چون جابه‌جایی جمعیت در این مناطق قابل توجه است و این روند می‌تواند با توجه به قدرت انتقال ویروس دلتا یک‌باره مشکل‌ساز باشد.

به گفته کارشناسان در کلان‌شهرها و شهرهای صنعتی مشکل اصلی حضور پرسنل در محل کار خود و استفاده از سیستم‌های حمل و نقل عمومی است به این دلیل که احتمال آلوده شدن افراد و انتقال بیماری به خانواده وجود دارد به این ترتیب بیماری خانوادگی شده و دوباره مثل پیک چهارم شاهد بستری‌های گسترده خانواده‌ها در مراکز درمانی می‌شویم چون رعایت پروتکل‌ها در ارتباطات خانوادگی و دید و بازدیدها تا امروز کنترل نشده و متاسفانه همکاری زیادی از سوی هموطنان نداشته‌ایم.

کارشناسان و بهداشت درمان تاکید می‌کنند برای تثبیت وضعیت شکننده فعلی بهترین راهکار این است که با استفاده از امکان دورکاری در برخی ادارات، سازمان‌ها و نهادها یا حتی بخش خصوصی هرچه کمتر شاهد تردد افراد در شهرها و جاده‌ها باشیم تا به این ترتیب زنجیره انتقال ضعیف و ضعیف‌تر شود.

کرونا , واکسن ایرانی کرونا ,

آمارهایی که نباید به آنها بی‌تفاوت باشیم

به‌هرحال در شرایطی قرار داریم که ظاهرا ویروس منحوس خیال دست کشیدن از ایجاد بحران در کشورمان ندارد و همچنان زیرپوستی مشغول افزایش محدوده فعالیت خود بوده و از یک نقطه به نقطه‌ای دیگر از ایران جابه‌جا می‌شود.

بررسی آماری روند همه‌‌گیری در پیک پنجم به‌خصوص از ابتدای هفته جاری تا روز گذشته که آمارهای رسمی از سوی وزارت بهداشت منتشر شده نشان می‌دهد همچنان در مدار صعودی قرار داریم اما شیب صعود کُندتر از گذشته شده است. به این ترتیب که مقایسه آمارهای ۱۳ شهریور ماه با نیمه شهریور ۱۴۰۰ نشان می‌دهد در شاخص نرخ ابتلا رشدی ۳۳ درصدی را تجربه کرده‌ایم.

این درحالی است که شاخص بستری هم همچنان روند صعودی به خود دارد تا با رشدی ۱۲٫۵ درصدی نسبت به شنبه گذشته عدد ۳۹۱۴ نفر را در یک روز به نمایش بگذارد. اهمیت این دو شاخص از نظر کارشناسان این است که حلقه‌های اولیه شکل‌گیری زنجیره بحران شناخته می‌شوند و هرچه این اعداد صعودی باشند بدون تردید در شاخص‌های بعدی جهش‌های قابل توجه تجربه خواهیم کرد.

اما وقفه رسیدن اثرات دو شاخص اول به شاخص بستری بیماران در بخش مراقبت‌های ویژه نشان می‌دهد سیر نزولی در این بخش همچنان ادامه دارد تعداد موارد بستری در بخش مراقبت‌های ویژه نسبت به اول هفته کاهش ۱٫۷۸ درصدی داشته است و متاسفانه در شاخص موارد فوتی دوباره شاهد جهش معناداری شده‌ایم تا با رشد ۲۳٫۳ درصدی این هشدار را بگیریم که بحران همچنان ادامه دارد و نباید عادی انگاری از سوی هموطنان شکل بگیرد.

البته مقایسه آمارهای رسمی از موارد فوتی و شاخص نرخ ابتلای بیماران در روز گذشته نشان می‌دهد هر دقیقه ۱۸ نفر بیمار جدید در سراسر کشور شناسایی شده‌اند و متاسفانه ۲٫۲ دقیقه یک نفر هم مشخصاً به دلیل ابتلا به کرونا از دنیا رفته است تا جمع موارد فوتی در این دوره زمانی به عدد ۱۸۲۸ نفر برسد یعنی متوسط ۴۵۷ نفر از هموطنان هر روز فوت شده‌اند.

افزایش درخواست مهاجرت پرستاران با شیوع کرونا در ایران/ افت کیفیت خدمات درمانی نتیجه کمبود پرستار در بیمارستان‌ها!
روایت آماری تسنیم از همه‌گیری کرونا در خراسان شمالی / آیا کشندگی کوید ۱۹ در این استان بیشتر است؟ + فیلم
تداوم روند نزولی شیوع کرونا در چهارمحال و بختیاری منوط بر رعایت مردم است

 

استان آذربایجان غربی / ۲۹ نفر در ۲۴ ساعت گذشته فوت شدند

جواد آقازاده در گفت وگو با خبرنگار تسنیم در ارومیه، با اشاره به فوت ۲۹ نفر دیگر در شهرهای ارومیه با ۱۵ نفر فراوانی، خوی پنج نفر، مهاباد سه نفر، میاندوآب دو نفر و همچنین چایپاره، بوکان، شاهین دژ و سلماس با یک نفر فوتی اظهار داشت: مجموع فوتی‌های کرونایی به پنج هزار و ۷۷۱ نفر رسیده است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی آذربایجان‌غربی تصریح کرد: همچنین در شبانه روز گذشته تعداد یک هزار و ۶۹۷ نفر آلوده به کروناویروس شدند تا شمار کلی مبتلایان به ۲۴۷ هزار و ۹۱۹ نفر برسد.

وی بیان کرد: در شبانه روز گذشته دو هزار و ۱۶۱ نفر بستری سندروم حاد تنفسی، یک هزار و ۷۳ نفر بستری مشکوک، ۳۲۰ نفر بستری آی سی یو و ۷۰ نفر تحت ونتیلاتور در سراسر استان ثبت شده است.

آقازاده تعداد واکسیناسیون شبانه روز گذشته را ۱۰ هزار و ۷۶۷ نفر عنوان کرد و گفت: تاکنون ۹۴۲ هزار و ۵۴ نفر تحت واکسیناسیون قرار گرفته‌اند و هر روز این آمار در حال افزایش است.

استان اردبیل/ شناسایی ۹۱ مبتلای جدید

شهرام حبیب‌زاده در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در اردبیل اظهار داشت: طی شبانه‌روز گذشته ۹۱ بیمار جدید مبتلا به ویروس کرونا در مراکز درمانی استان اردبیل بستری و متأسفانه ۱۳ نفر بر اثر این بیماری جان باختند.

وی افزود: طی همین مدت خوشبختانه ۱۰۴ بیمار مبتلا به کرونا نیز با بهبودی نسبی از بیمارستان‌های استان اردبیل مرخص شدند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی استان اردبیل ادامه داد: شمار کل بیماران بستری مبتلا به کرونا در استان اردبیل به ۶۹۲  نفر رسید و از این تعداد ۱۱۹ بیمار بدحال در بخش icu تحت مراقبت ویژه قرار دارند.

وی با تاکید بر ادامه استفاده مردم از ماسک گفت: عبور از موج پنجم بیماری کرونا نیازمند رعایت دقیق نکات بهداشتی از جمله استفاده از ماسک، رعایت فاصله اجتماعی و پرهیز از حضور در تجمعات و دورهمی‌ها است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی استان اردبیل با اشاره به روند واکسیناسیون کرونا تصریح کرد: تاکنون در استان اردبیل ۴۶۷ هزار و ۴۸۴ دُز واکسن تزریق شده که از این مقدار ۳۱۸ هزار و ۶۶۸ دُز مربوط به نوبت اول و ۱۴۸ هزار و ۸۱۶ دُز مربوط به نوبت دوم واکسیناسون است.

استان اصفهان/۱۱۷۲ مورد تست مثبت 

آرش نجیمی در جمع خبرنگاران، با اشاره به آمار بیماران جدید مبتلا به ویروس کرونا در ۲۴ ساعت گذشته، اظهار داشت: در این بازه زمانی تعداد کل موارد نمونه‌گیری شده ویروس کرونا در استان ۲۹۹۲ نفر بودند که  ۱۱۷۲ بیمار جدید مبتلا به کرونا در استان اصفهان به جز شهرستان‌های کاشان و آران و بیدگل شناسایی شدند.

وی افزود: از این تعداد بیمار جدید مبتلا به کرونای شناسایی شده  ۵۳۸ نفر در مراکز درمانی تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی اصفهان بستری شدند همچنین طی این مدت  ۳۹۹ بیمار بهبود یافته از مراکز درمانی ترخیص شدند.

سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان با بیان اینکه در حال حاضر ۳۳۱۴ بیمار مبتلا به کرونا در مراکز درمانی استان اصفهان به جز کاشان و آران و بیدگل بستری هستند، گفت: از این تعداد ۴۶۷ بیمار در بخش مراقبت‌های ویژه نگهداری می‌شوند.

وی آمار مرگ و میر بیماران مشکوک به کرونا طی ۲۴ ساعت اخیر در استان اصفهان را ۴۸ نفر اعلام کرد و گفت: از این تعداد ۴۰ نفر فوت شده کرونا مثبت قطعی بوده است.

استان ایلام / نرخ ابتلا همچنان روند صعودی دارد

محمد کریمیان در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در ایلام،  با اشاره به افزایش آمار مبتلایان به کرونا در استان ایلام، اظهار کرد: تاکنون تعداد ۵۶ هزار و ۳۲ نفر بیمار مبتلا به کرونا در کل استان بستری شده‌اند.

وی با بیان آمار بیماران جدید مبتلا به ویروس کرونا طی ۲۴ ساعت گذشته، افزود: در این بازه زمانی ۳۳۱ مورد مثبت جدید بیماری کرونا در استان شناسایی شده است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان ایلام با تاکید بر اینکه در حال حاضر ۳۵۲ بیمار مبتلا به کرونا در مراکز درمانی استان ایلام بستری هستند، تصریح کرد: در ۲۴ ساعت اخیر ۶۶ بیمار جدید در بیمارستان‌ها بستری شدند و تاکنون کل آمار بهبود یافته‌ها ۵۳ هزار و ۷۱۶ نفر بوده است.

کریمیان گفت: در ۲۴ ساعت گذشته سه مورد فوتی ناشی از بیماری کرونا در استان در شهرستان ایلام گزارش شده است و مجموع فوت شدگان ناشی از کرونا تاکنون ۹۹۳ نفر بوده است. ‌

کرونا , واکسن ایرانی کرونا ,

استان بوشهر / ۵۰ درصد شهرستان‌های ۱۰ گانه در وضعیت قرمز کرونایی

سعید کشمیری در گفتگویی با خبرنگار تسنیم در بوشهر با بیان اینکه نیمی از شهرستان‌های استان بوشهر در وضعیت قرمز و خیلی پرخطر کرونایی قرار دارند اظهار داشت: ۵۰ درصد شهرستان‌های ۱۰ گانه استان بوشهر در وضعیت نارنجی و پرخطر است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر با اشاره به بستری ۴۵۲ بیمار در بخش کرونایی بیمارستان‌های استان بوشهر خاطر نشان کرد: روز گذشته ۸۸ بیمار جدید در بخش‌های کرونایی بیمارستان‌های استان بوشهر بستری شدند که از این تعداد ابتلای ۳۴ مورد به کرونا مثبت، قطعی است.

دبیر ستاد مقابله با کرونا استان بوشهر با اشاره به اینکه اکنون ۶۲ نفر در بخش مراقبت‌های ویژه مراکز درمانی استان بستری هستند افزود: از این مجموع موارد بستری در بخش‌های ویژه کرونایی، ۱۹ نفر در وضعیت حاد این بیماری قرار دارند.

وی به فوت ۹ بیمار کرونایی دیگر در شبانه‌روز گذشته در بیمارستان‌های استان بوشهر خبر داد و بیان کرد: ۵ آقا و ۴ خانم روز گذشته به سبب ابتلا به کرونا فوت کردند که جمع جان‌باختگان کرونایی استان به یک‌هزار و ۸۷۵ نفر رسید.

کشمیری با بیان اینکه روند ابتلا و بستری کرونایی استان بوشهر کاهشی است تصریح کرد: خوشبختانه در شبانه‌روز گذشته ۸۲ بیمار در بخش کرونایی بیمارستان‌های استان بوشهر با حال عمومی خوب ترخیص شده‌اند، که از این تعداد ۶۰ نفر از آنها مثبت قطعی بوده‌اند

رئیس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر با اشاره به ابتلای ۸۳ هزار نفر از ابتدا شیوع ویروس کرونا تاکنون در استان بوشهر به روند تزریق واکسن کرونا به جامعه هدف پرداخت و بیان کرد: تاکنون ۳۲۰ هزار نفر در استان بوشهر در برابر بیماری کرونا واکسینه شده‌اند و تا ۴۰ روز آینده همه افراد واجد شرایط در استان بوشهر این واکسن دریافت می‌کنند.

استان خراسان رضوی/ اعضای خانواده مدافعان سلامت در مشهد واکسینه می‌شوند

محسن رحیمی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم از مشهدمقدس، اظهارداشت: اعضای خانواده مدافعان سلامت شامل پدر، مادر، خواهر، برادر، همسر و فرزندان بالای ۱۸ سال  از طریق این طرح واکسینه می‌شوند.

وی افزود: برای هر خانواده ۴ نفر و ۸ دُز (هر نفر ۲ دُز) لحاظ شده و مجموع نیروها هم ۳۰ هزار نفر هستند، البته نام آن تعدادی که با توجه به شرایط سنی و قرار داشتن در گروه هدف واکسینه شده‌اند، از این لیست خارج می‌شود.

رحیمی تصریح کرد: واکسیناسیون دُز سوم مدافعان سلامت نیز در دستور کار است که البته هنوز به مرحله اجرا نرسیده است اما خانواده مدافعان سلامت بزودی واکسن کرونا دریافت می‌کنند که  زمان و مکان حضور آن‌ها جهت انجام واکسیناسیون پس از نام‌نویسی در سایت واکسیناسیون به نشانی http://management.mums.ac.ir/Pages/vaccine.aspx  اعلام می‌شود.

استان خراسان جنوبی / ۱۰۹۱ نفر کل متوفیان استان تا دیروز

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند گفت: در شبانه روز گذشته ۳۲۰ بیمار جدید مبتلا به کرونا در استان شناسایی شد.

کامبیز مهدی زاده افزود: روز گذشته ۳۵۹ آزمایش تشخیص کرونا در استان انجام شد که ۱۳۱ بیمار جدید شامل ۳۵ مورد بستری و ۹۶ مورد سرپایی، شناسایی شدند.

وی گفت: از این تعداد ۳۸ مورد از بیرجند، خوسف ۴ مورد، بشرویه ۹ مورد، درمیان ۸ مورد، زیرکوه ۱۶ مورد، سرایان ۳ مورد، سربیشه ۶ مورد، طبس ۱۹ مورد، نهبندان ۱۶ مورد، قاین ۱۱ مورد و فردوس یک مورد جدید شناسایی شد.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند گفت: همچنین از ۸۶۹ تست سریع کرونا ۱۸۹ بیمار جدید مبتلا به کرونا در استان شناسایی شد.

مهدی زاده افزود: در حال حاضر ۳۸۴ بیمار با علائم حاد تنفسی در بیمارستان‌های خراسان جنوبی بستری هستند که ۲۲۵ نفر کرونا مثبتند و از این تعداد ۴۴ نفر در بخش مراقبت‌های ویژه بستری هستند که حال ۸ نفر نامساعد است.

وی ادامه داد: با جان باختن ۶ نفر دیگر مبتلا به کرونا در شبانه روز گذشته، آمار فوتی‌های ناشی از این بیماری در خراسان جنوبی به هزار و ۹۱ نفر رسید.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند افزود: همچنین در ادامه عملیات واکسیناسیون کرونا در استان تا امروز ۲۱۶ هزار و ۵۲۹ نفر واکسن نوبت اول و ۱۲۷ هزار و ۲۶ نفر واکسن نوبت دوم را دریافت کردند.

استان فارس/ روند صعودی همه‌گیری در استان معکوس شد

براساس آخرین اعلام دانشگاه علوم پزشکی شیراز از ابتدای شیوع این بیماری تاکنون یک میلیون و ۲۷۱ هزار و ۱۱۳تست تشخیصی مولکولی در آزمایشگاه‌های استان تهیه شده که با بررسی نمونه‌های انجام شده، ۳۸۴ هزار و ۶۱۹بیمار مثبت قطعی شناسایی شده است.

همچنین از ابتدای آغاز طرح شهیدحاج قاسم سلیمانی تاکنون ۱۶۶ هزار و ۷۷۸مورد تست سریع انجام شده که از این تعداد ۳۶۰ هزار و ۵۰ بیمار مثبت و در مجموع از ابتدا تاکنون، ۴۲۰ هزار و ۶۶۹بیمار مبتلا به کووید ۱۹ در استان فارس شناسایی شده است.

بر این اساس در ۲۴ ساعت گذشته ۲۸ هم استانی در اثر کرونا جان خود را از رست دادند که مجموع جان باختگان ناشی از کووید ۱۹ از ابتدای شیوع بیماری تاکنون به ۶ هزار و ۳۲۸ نفر رسید.

بستری ۴۶۱بیمار جدید طی ۲۴ ساعت گذشته منجر به افزایش مجموع بیماران بستری مثبت و مشکوک دارای علائم به ۳ هزار و ۵۵۱ نفر در بیمارستان‌های استان شد که از این تعداد ۳۴۷بیمار به دلیل وخامت شرایط جسمی در بخش‌های ICU مراقبت‌های ویژه درمانی دریافت می‌کنند.

براساس این اعلام هر چند شیب ابتلا به کرونا در استان فارس نزولی و تثبیت شده است، اما همچنان تا کف این موج بسیار فاصله داریم و این روند نزولی بسیار شکننده است، بنابراین ضرورت دارد تا نکات پیشگیرانه را همچنان به صورت سختگیرانه انجام دهیم.

استان قزوین / افزایش ۳۰ درصدی موارد فوتی 

در شبانه‌روز اخیر مجموع موارد قطعی ابتلا به ۱۰۲ هزار و ۹۶۸ نفر رسید که از این میزان ۳۷ هزار و ۶۰۸ نفر در بیمارستان‌های استان قزوین بستری شدند و از این جمعیت بستری‌ها هم ۲۹ هزار و ۲۷۹ نفر بستری و ۲ هزار و ۲۵۰ نفر فوت کرده‌اند. همچنین آمار مجموع موارد محتمل و مشکوک ابتلا به ۱۸ هزار و ۵۲۲ نفر رسید و ۲ هزار و ۹۷۶ نفر هم بستری موقت شدند. 

رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات درمانی استان قزوین در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم از افزایش آمار ابتلا، بستری و مرگ‌ومیر کرونایی خبر داد و اظهار داشت: در ۲۴ ساعت اخیر ۱۳ بیمار بدحال کرونایی به خاطر شدت علایم جان خود را از دست دادند که این آمار در مقایسه با روز قبل ۳۰ درصد افزایش یافته و ۳ نفر بیشتر از روز گذشته بود.

پیمان نامدار همچنین از افزایش ۵ درصدی آمار ابتلای کرونایی خبر داد و گفت: در شبانه‌روز گذشته ۵۹۲ مبتلای کرونایی جدید در استان قزوین شناسایی شد که نسبت به روز پیش ۲۶ نفر بیشتر بود. در ضمن آمار بستری‌های کرونایی روزانه هم به ۱۹۱ نفر رسید که در مقایسه با روز قبل ۴ نفر (۲٫۲ درصد) افزایش یافته است.

سخنگوی ستاد پیشگیری و مقابله با ویروس کرونای استان قزوین اضافه کرد: همچنین آمار بیماران بدحال هم با ۴ درصد کاهش به ۴۹ نفر رسیده که در مقایسه با روز گذشته ۲ نفر کمتر شده است. ضمن اینکه آمار بهبودیافتگان کرونایی هم با ۱۹ درصد افزایش به ۱۵۸ نفر رسیده که نسبت به روز گذشته ۲۵ نفر بیشتر شده است.

نامدار ادامه داد: در نهایت هم مجموع آمار بستری‌های فعلی ما ۴۰ نفر کمتر شد و به ۷۶۱ نفر رسید که کمترین آمار یک ماه اخیر ما محسوب می‌شود و نشان از فروکش کردن نسبی موج پاندمیک ویروس کرونای دلتا دارد. با این حال غفلت از رعایت پروتکل‌های بهداشتی به ویژه استفاده از ماسک سبب ایجاد یک موج جدید در بستری‌ و مرگ‌ومیر خواهد شد.

کرونا , واکسن ایرانی کرونا ,

استان سمنان/۷۲۰۰ مورد تزریق روز گذشته انجام شد

نوید دانائی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در سمنان، اظهار داشت: در شبانه‌روز گذشته تعداد ۱۵۰ بیمار مبتلا به کرونا به‌صورت سرپایی شناسایی شدند.

وی افزود: متأسفانه در شبانه‌روز گذشته نیز ۲ نفر بر اثر ابتلا به بیماری کرونا جان خود را از دست دادند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان خاطرنشان کرد: چرخه ویروس کرونا همچنان فعال است و همه مردم چه کسانی که واکسن دریافت کردند و چه کسانی که هنوز واکسن دریافت نکردند حتماً دستورالعمل‌های بهداشتی را رعایت کنند.

سخنگوی ستاد مقابله با کرونا دانشگاه علوم پزشکی سمنان نیز درباره روند واکسیناسیون در جمعیت تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان گفت: با ورود محموله جدید واکسن سرعت انجام واکسیناسیون افزایش یافته است.

فریور افزود: بیش از هفت هزار و ۲۰۰ دوز واکسن در روز گذشته تزریق شد.

کاشان / روند نزولی فعلی شکننده است

مهدی دلاوری در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در کاشان، با بیان اینکه طی ۲۴ ساعت گذشته ۷۰ بیمار جدید حاد تنفسی در شهرستان‌های کاشان و آران و بیدگل بستری شدند، اظهار داشت: از این تعداد ۵۳ بیمار در بیمارستان شهید بهشتی کاشان بستری شده و ۹ بیمار نیز در بیمارستان سیدالشهداء و هشت بیمار نیز در بیمارستان ثامن شهرستان آران و بیدگل بستری شده است.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی کاشان با بیان اینکه بیماران بستری شده در کاشان حداقل یک و حداکثر ۷۶ سن دارند، افزود: در شهرستان آران و بیدگل نیز حداقل سن بیمار ۲۸ و حداکثر ۹۰ ساله به عنوان بیمار حاد تنفسی بستری شدند.

دلاوری با بیان اینکه تاکنون ۷۳۱ بیمار حاد تنفسی در دو مرکز درمانی شهید بهشتی کاشان و سیدالشهداء آران و بیدگل بستری هستند، ابراز داشت: از این تعداد ۵۹۱ بیمار در شهرستان کاشان و ۱۴۰ بیمار نیز در شهرستان آران و بیدگل بستری شدند و از تعداد کل بیماران ۲۹۴ بیمار به صورت موقت بستری هستند.

وی از بستری ۷۵ بیمار حاد تنفسی در بخش مراقبت‌های ویژه در دو مرکز درمانی شهرستان‌های کاشان و آران و بیدگل بستری هستند، گفت: طی ۲۴ ساعت گذشته متاسفانه یک بیمار خانم ۷۰سال و دو بیمار آقا ۶۰ و ۷۹ سال در شهرستان کاشان بر اثر کرونا جان خود را از دست داده است.

دلاوری با بیان اینکه تعداد موارد مثبت جدید کرونا طی ۲۴ ساعت گذشته در دو شهرستان کاشان و آران و بیدگل به ۳۶۸ مورد می‌رسد، تصریح کرد: تعداد مراجعان به کلینیک‌های حاد تنفسی دانشگاه علوم پزشکی کاشان طی ۲۴ ساعت گذشته تعداد ۴۴۲ بیمار به کلینیک حاد تنفسی مراجعه کرده و تاکنون پنج هزار و ۳۲ نفر نیز در بخش بستری موقت پذیرش شدند که این موضوع بسیار نگران‌کننده است.

وی ضمن تأکید بر رعایت بیش از پیش پروتکل‌های بهداشتی به ویژه استفاده از ماسک و فاصله‌گذاری اجتماعی تأکید کرد: از تمامی شهروندان درخواست داریم پروتکل‌های بهداشتی را بیش از پیش رعایت کنند چراکه در صورت تداوم شرایط شاهد اوضاع بدتری خواهیم بود.

 استان کردستان/شناسایی ۳۴۱ مورد جدید مبتلا به کرونا؛ ۶ بیمار دیگر جان باختند 

به گزارش فت فتو از  سنندج ، آخرین وضعیت کرونا در کردستان حاکی از شناسایی ۳۴۱ بیمار جدید مبتلا به کرونا ویروس و مرگ ۶ بیمار دیگر در ۲۴ ساعت گذشته تاکنون در استان دارد.

در حال حاضر ۸۹۷ بیمار مبتلا به کرونا در بیمارستان‌های استان کردستان بستری هستند که ۸۱ نفر از آنان در بخش مراقبت‌های ویژه (آی سی یو) وخیم گزارش شده است.

شمار بستری‌شدگان به تفکیک شهرستان‌های استان کردستان در سنندج ۵۱۷ نفر، سقز ۷۱ نفر، مریوان ۱۰۴ نفر، قروه ۶۱ نفر، بیجار ۴۷ نفر، کامیاران ۵۰ نفر، دیواندره ۱۶ نفر، بانه ۱۸ نفر، دهگلان ۹ نفر و سروآباد ۴ نفر است.

آمار فوت‌شدگان بر اثر بیماری کرونا در استان کردستان نیز از ابتدا تاکنون به ۱۵۳۳ نفر رسیده که از این تعداد ۶۴۹ نفر در سنندج، ۲۶۳ نفر در سقز، ۱۲۷ نفر در قروه، ۸۳ نفر در کامیاران، ۱۱۱ نفر در بانه، ۸۴ نفر در دیواندره، ۶۶ نفر در بیجار، ۱۲۶ نفر در مریوان، ۲۱ نفر در دهگلان و ۳ نفر در سروآباد جان ‌باخته‌اند.

استان کرمان/۸۲۴ نفر در مراکز درمانی استان بستری هستند

مهدی شفیعی سخنگوی دانشگاه علوم‌‌پزشکی کرمان با اشاره به آخرین آمار استان کرمان از وضعیت موارد مثبت بستری و مرگ و میر ناشی از کرونا اظهار داشت: در حال حاضر تعداد کل موارد بستری مثبت قطعی کرونا در بیمارستان‌های استان کرمان ۸۲۴ مورد است.

وی با بیان اینکه از این تعداد ۴۷۳ مورد در حوزه دانشگاه علوم پزشکی کرمان بستری هستند افزود: ۴۱ مورد در حوزه دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان، ۱۲۱ مورد در حوزه دانشگاه علوم پزشکی جیرفت، ۶۶ مورد در حوزه دانشگاه علوم پزشکی بم و ۱۲۳ مورد در حوزه دانشکده علوم پزشکی سیرجان تحت درمان قرار دارند.

سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی کرمان با اشاره به بستری ۱۷۲ بیمار جدید قطعی کرونا در بیمارستان‌های استان کرمان گفت: تعداد کل موارد بستری مثبت کرونا در استان از ابتدای شیوع کووید ۱۹، تاکنون به ۳۷ هزار و ۲۳۶ مورد رسیده است.

وی به فوت ۱۸ بیمار کرونایی دیگر در استان کرمان اشاره کرد و افزود: مجموع جان باختگان کرونا در استان کرمان از ابتدا به ۴ هزار و ۴۱۲ نفر رسیده است.

شفیعی با بیان اینکه آمار واکسن تزریق شده نوبت اول کرونا در استان کرمان ۷۶۱ هزار و ۴۳۶ مورد عنوان کرد و گفت: واکسن تزریق شده نوبت دوم کرونا در استان را ۴۰۳ هزار و ۹۱۳ مورد است.

کرونا , واکسن ایرانی کرونا ,

استان کهگیلویه و بویراحمد/ افزایش آمار  متوفیان کرونا

رئیس دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه و بویراحمد از افزایش شمار قربانیان کرونا به ۹۰۰ نفر خبر داد و گفت: متاسفانه روز گذشته دو بیمار جان خود را از دست داده‌اند و هم اکنون ۴۷۸ بیمار در بیمارستان‌ها بستری بوده که ۲۲۹ نفر مبتلای قطعی و ۳۶ نفر از این بیماران در بخش مراقبت‌های ویژه تحت درمان هستند.

پرویز یزدان‌پناه با اشاره به اینکه از مجموع مبتلایان به کووید ۱۹ در استان ۶۴ هزار و ۸۸۶ نفر بهبود یافته گزارش شده است، افزود: از ۸۷۲ نمونه دریافت شده از آزمایشگاه سلولی و مولکولی یاسوج و دهدشت که شامل تست‌های PCR حدود ۳۷ درصد موارد مثبت بودند بیشترین موارد مثبت در شهرستان‌های بویراحمد، کهگیلویه، گچساران و چرام و از ۴۷۷ نمونه رپید تست ۲۰ مثبت و بیشترین آمار در شهرستان‌های کهگیلویه، بویراحمد و چرام بودند.
وی خاطرنشان کرد: این بلای خانمان‌سوز که از لحظه شیوع در کشور و جان هم استانی‌های زیادی را گرفته و بسیاری از خانواده‌ها را عزادار کرده و هنوز هم که هنوز است پیشتازی می‌کند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی یاسوج گفت: متاسفانه با اعلام اغاز سیر نزولی بیماری در استان، مردم بی توجه به وجود این ویروس به گشت و گذار و برگزاری دورهمی های خود ادامه می‌دهند و این نگران کننده است.

استان گلستان/ کاهش تعداد بیماران بدحال

روند کاهشی شیوع کرونا در استان گلستان هرچند کُند اما نسبت به سه هفته گذشته و قبل از آن که هر روز بیش از ۳۰۰ تا ۳۵۰ نفر به بیماران بستری در مراکز درمانی استان افزوده می‌شد، امیدوارکننده است.

با اینکه آمارها، کاهش میزان مبتلایان و بستری شدگان را نشان می‌دهد نباید از رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی غفلت کرد و این ساده انگاری‌ها که نمونه‌اش در روزهای اخیر بسیار دیده می‌شود، ممکن است موج ششم کرونا را به پیک فعلی متصل کند.

در پی فروکش کردن تب تند کرونای دلتا در استان و از سر گرفتن همه فعالیت‌ها به ویژه رفع بسیاری از محدودیت‌ها، رعایت پروتکل‌های بهداشتی در حال کاهش است و این می‌تواند زنگ خطر جدی برای اوج گیری دوباره بیماری باشد.

با وجود اینکه حدود سه هفته است که روند کاهشی شیوع کرونا در استان آغاز شده اما هنوز ۸۴۶ بیمار در مراکز درمانی استان بستری هستند که به اندازه بالاترین رکورد بستری‌ها در موج‌های سوم و چهارم کرونایی است.

به رغم اینکه در سه هفته اخیر تعداد بیماران بستری در مراکز درمانی استان با کاهش همراه بود اما تعداد بیماران بدحال در پیک پنجم همچنان بالا و بیش از ۲۰۰ نفر بود که در یکی دو روز اخیر هم تعداد این بیماران کمتر شده است.

براساس آخرین اعلام دانشگاه علوم پزشکی استان از مجموع تعداد کل بیماران بستری در مراکز درمانی استان ۱۶۶ بیمار در بخش‌های آی سی یو تحت مراقبت‌های ویژه قرار دارند و حال ۵۴ بیماری که به دستگاه ونتیلاتور متصل هستند کاملا وخیم است.

همزمان با گسترش واکسیناسیون نیز امیدها برای متوقف کردن شیوع کرونا بیشتر شده است، رکورد واکسیناسیون با تزریق ۳۰ هزار و ۵۰۰ دز واکسن در استان در یکی دو روز گذشته شکسته شده است. تا کنون به بیش از ۴۸۳ هزار نفر دوز اول واکسن تزریق شده و ۱۸۳ هزار و ۲۴۹ نفر نیز دز دوم واکسن را دریافت کردند.

استان گیلان / روزانه ۱۰۰ نفر در استان بستری می‌شوند

آبتین حیدرزاده صبح امروز در جمع خبرنگاران با بیان اینکه آمارهای کرونا در گیلان نسبت به هفته‌های گذشته کاهش یافته اظهار داشت: اگر چه هنوز نسبت به اوایل امسال آمارها خیلی بالا است و بیش از ۱۰۰ بیمار کرونایی روزانه در  گیلان بستری می‌شوند.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان با بیان اینکه اکنون بیش از هزار مبتلا به کرونا در بیمارستان‌های استان به سر می‌برند گفت: تعداد مراجعه‌کنندگان به مراکز سلامت بین ۶ الی ۱۰ هزار نفر کاهش پیدا کرده اما هنوز بیش از هزار الی ۲ هزار نفر مراجعه‌کننده در سطح استان داریم.

حیدرزاده خاطرنشان کرد: اگر افراد به کرونا مبتلا و به شکل سرپایی یا بستری درمان شدند از زمان قطع علائم کرونا نظیر تب و سردرد تا ۴ هفته دیگر می‌توانند نسبت به تزریق واکسن کرونا اقدام کنند اگر افراد بین تزریق دوز اول و دوم به کرونا مبتلا شده‌اند باز هم باید پس از ۴ هفته اقدام کنند.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی استان گیلان ابراز داشت: ۱۰۵ مرکز واکسیناسیون در استان گیلان وجود دارد و‌ پس از استان فارس دومین استان از نظر تعداد مراکز هستیم و در زمینه تعداد افرادی که واکسیناسیون را انجام می‌دهند نیز جزو ۵ دانشگاه برتر کشور هستیم.

 وی افزود: اگر براساس ارزیابی‌های میدانی یا تماس مردم با سامانه تلفنی ۴۴۰۱ گزارشاتی اعم از کم بودن تعداد مراکز حاصل شود به سرعت اقدام به راه‌اندازی پایگاه جدید در آن شهرستان می‌کنیم؛ توانایی تزریق روزانه ۸۰ هزار دوز در دو شیفت در گیلان وجود دارد و ما عمدتاً از یک شیفت استفاده می‌کنیم.

استان لرستان /فوت ۱۴ نفر در ۲۴ ساعت گذشته

مریم کوشکی معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی لرستان امروز در رابطه با آخرین وضعیت بیماری کرونا در استان لرستان اظهارداشت: با اضافه شدن ۸۹۷ بیمار جدید آمار مبتلایان به کرونا در لرستان به ۱۷۲ هزار و ۸۸۷ نفر رسیده است.

وی افزود: در بحث فوتی‌های ناشی از کرونا نیز طی ۲۴ ساعت گذشته ۱۴ نفر جان خود را از دست دادند که با افزوده شدن این تعداد مجموع فوتی های استان به ۲ هزار و ۳۲۰ نفر رسیده است.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی لرستان عنوان کرد: هم اکنون نیز هزار و ۲۱۰ بیمار مشکوک و مبتلا به ویروس کرونا در بیمارستانهای استان بستری هستند روز گذشته نیز آمارها بستری‍های لرستان هزار و ۲۹۱ نفر بود.

استان مرکزی/۶۶۶ بیمار جدید شناسایی شد

رئیس علوم پزشکی اراک در گفت‌و‌گو با خبرنگار تسنیم با اشاره به آخرین آمار بیماران کرونایی در استان مرکزی اظهار داشت: ۶۶۶ بیمار جدید کرونایی بر اساس آخرین یافته‌های آزمایشگاهی در استان مرکزی شناسایی شد که از مجموع بیماران جدید شناسایی شده، ۸۲ نفر در بیمارستان‌های استان بستری شده اند که تحت مراقبت قرار دارند و خدمات تخصصی درمانی را دریافت می‌کنند.

سیدمحمد جمالیان افزود: ۵۸۴ نفر از بیماران جدید شناسایی شده نیز به صورت سرپایی بوده‌اند که تا زمان منفی شدن جواب آزمایش و درمان نهایی در منزل قرنطینه شده‌اند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک بیان کرد: با احتساب ۶۶۶ مورد ابتلای جدید، تعداد موارد مبتلا به کرونا از زمان شیوع این ویروس تاکنون به ۸۷ هزار و ۵۹۲ نفر رسیده است.

جمالیان خاطرنشان کرد: در این بازه زمان ۸ مورد فوتی در اثر ابتلا به ویروس کرونا در استان مرکزی گزارش شده  که بر این اساس، تعداد فوتی‌ها به دو هزار و ۵۴۹ نفر رسیده است.

رئیس علوم پزشکی اراک با اشاره به وضعیت واکسیناسیون در استان مرکزی گفت: به دلیل استقبال خوب مردم و البته جلوگیری از ازدحام در برخی از ساعات ،دو مرکز شهید ساکی و مرکز تجمیعی سپاه،در نوبت های بعد از ظهر نیز فعالیت خواهند داشت.

وی افزود: مصلی بیت المقدس اراک نیز تا ساعت ۲۴ فعالیت خود را ادامه می دهد تا مراجعین محترم بدون دغدغه به این مراکز حضور پیدا کرده و واکسن خود را دریافت کنند.

استان هرمزگان/ ۳۲۰۰۰ نفر دیروز واکسن دریافت کردند

دکتر فاطمه نوروزیان سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان اظهار داشت: روند واکسیناسیون در استان هرمزگان سرعت گرفته و تاکنون در سطح خوبی از واکسینه کردن مردم قرار داریم و در شبانه روز گذشته بالغ بر ۳۲ هزار نفر جدید واکسینه شدند.

وی با اشاره به مشکل پیش آمده در تامین دوز دوم واکسن اسپوتنیک افزود: با توجه به عدم ورود دوز دوم واکسن اسپوتنیک به کشور، براساس اعلام وزارت بهداشت به دانشگاه‌های علوم پزشکی، از دیروز مجوز تزریق واکسن آسترازنکا به جای دوز دوم واکسن اسپوتنیک وی صادر شده است.

سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان گفت: کسانی که تاریخ تزریق دوز دوم واکسن اسپوتنیکشان گذشته به دلیل مشابه بودن پلتفرم مشابه ساخت این دو واکسن، می‌توانند از واکسن آسترازنکا استفاده کنند.

وی در ادامه با اشاره به آمار بیماری کرونا در استان هرمزگان اظهار داشت: در شبانه روز گذشته ۱۵۲ بیمار جدید در بخش‌های مختلف بیمارستانی استان بستری‌ شدند، در حال حاضر ۶۸۴ نفر با تشخیص کووید ۱۹ در بیمارستان‌های استان بستری هستند. 

سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان گفت: از این میزان ۱۱۶ بیمار در بخش آی‌سی‌یو تحت مراقبت ویژه پزشکی قرار دارند و وضعیت ۳۵ بیمار نیز وخیم است. 

وی با تاکید بر اینکه حدود ۹ هزار نفر از بیماران در منازل خود قرنطینه هستند اظهار داشت: در شبانه روز گذشته کرونا جان ۸ بیمار دیگر شامل ۳ آقا و ۵ خانم در محدوده سنی ۴۲ الی ۶۷ سال از شهرستانهای بندرعباس (۳ نفر) قشم، رودان، کیش، حاجی‌آباد و میناب هر کدام یک نفر را گرفت و شمار جان باختگان به ۲۲۲۴ نفر رسید. 

استان همدان /۱۳۶۵ مورد جدیدبیماری شناسایی شد

دکتر محمد طاهری در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در همدان، اظهار داشت: با شناسایی یک هزار و ۳۶۵ بیمار جدید مبتلا به کووید ۱۹ در این استان، مجموع بیماران بستری مثبت به ۲۵ هزار و ۶۱۸ و بیماران سرپایی مثبت به ۷۶ هزار و ۴۵۳ نفر رسید.

وی تصریح کرد: تعداد مراجعان سرپایی به اورژانس بیمارستان‌های استان با علائم تنفسی مشکوک به کرونا در ۲۴ ساعت گذشته یک هزار و ۴۶۱  مورد بود که ۲۷۰ نفر از مراجعان به بیمارستان‌ها در بخش عادی بستری شدند.

سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی همدان عنوان کرد: ۲۶ بیمار مبتلا به کرونا در بخش آی سی یو مراکز درمانی استان بستری هستند و در مجموع وضعیت جسمی ۶۴ بیمار بستری در بیمارستان های استان وخیم گزارش شده است.

طاهری درباره آخرین وضعیت بیماران کرونایی در شهرستان‌های استان نیز اظهار داشت: شمار بیماران کرونایی بستری از ابتدای همه گیری ویروس کرونا تاکنون در بیمارستان‌های اسدآباد یک هزار و ۲۹۳ ، بهار یک هزار و ۳۰۵، تویسرکان یک هزار و ۳۷۵، رزن یک هزار و ۱۶، درگزین ۳۴۱، فامنین ۳۷۱ و کبودراهنگ یک هزار و ۳۱۸ نفر است.

وی گفت: همچنین تاکنون چهار هزار و ۸۸۴ نفر در ملایر، سه هزار و ۱۹۲ نفر در نهاوند و ۹ هزار و ۹۶۴ نفر نیز در شهرستان همدان به ویروس کرونا مبتلا و بستری شده‌اند.

درحال تکمیل… .

کرونا , واکسن ایرانی کرونا ,

انتهای پیام/ی




جدیدترین اخبار کرونا در ایران| رشد ۳۳ درصدی نرخ ابتلا نسبت به اول هفته / کمبود پرستار جدی است + نقشه و نمودار

منبع:تسنــیم
? جدیدترین اخبار کرونا در ایران| رشد ۳۳ درصدی نرخ ابتلا نسبت به اول هفته / کمبود پرستار جدی است + نقشه و نمودار